• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Storm paraplu's bedrukken
Storm paraplu's bedrukken

Storm paraplu's bedrukken?

De storm paraplu’s staan bekend om hun windbestendigheid. Deze paraplu’s zijn sterk en kennen het bekende probleem met het ‘’omvouwen’’ van de paraplu niet. Dit maakt deze modellen zo populair. Storm paraplu’s zijn door de goede, stevige kwaliteit over het algemeen duurder dan normale paraplu’s maar worden zeker gewaardeerd. Deze stormparaplu's kunt u laten bedrukken aan de hand van uw wensen. Stuur uw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kunt u uw logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons uw wens.

Producten

Storm paraplu’s
De storm paraplu’s staan bekend om hun windbestendigheid. Deze paraplu’s zijn sterk en kennen het bekende probleem met het ‘’omvouwen’’ van de paraplu niet. Dit maakt deze modellen zo populair. Storm paraplu’s zijn door de goede, stevige kwaliteit over het algemeen duurder dan normale paraplu’s. Deze producten worden door onze drukkerij op maat bedrukt. Zoek en vindt het juiste product dat voor u bestemd is.

Kenmerken
Met een storm paraplu bent u bestand tegen barre weersomstandigheden. Dankzij de aparte vormen van storm paraplu’s kunt u windsnelheden van 120 km/u trotseren. Naast de stevige kwaliteit, is het design ook vaak speciaal en strak. Dit straalt professionaliteit uit. Vooral met een logo op de paraplu is het belangrijk om een goede paraplu te gebruiken. Vooral als relatiegeschenk zijn deze modellen zeer geschikt.

Storm paraplu’s bedrukken

Bent u van plan om de storm paraplu’s te bedrukken? Dat is zeker mogelijk! Onze drukkerij heeft veel ervaring met het bedrukken van deze paraplu’s. De meeste paraplu’s worden door middel van de zeefdruk of transferdruk bedrukt. De paraplu’s met een bedrukking worden tussen 7 en 14 werkdagen geleverd. Als u de bestelling zonder bedrukking wil hebben, kunt u de bestelling binnen 5 werkdagen in huis verwachten.
De gewenste opdruk kunt u uploaden via onze website of naar ons opsturen via mail. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk een drukproef opstellen en naar u toe sturen. Als u vervolgens akkoord gaat met de drukproef, zullen wij zo snel mogelijk zorgen dat de mooie paraplu’s bedrukt worden. De levering proberen wij spoedig uit te voeren, zodat u niet lang hoeft te wachten op uw bestelling. Als u op korte termijn een deadline heeft, kunt u kiezen voor een spoedlevering. Om er zeker van te zijn dat de bestelling op tijd binnen komt, kunt u het best even telefonisch contact met ons opnemen.