• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Ponchos bedrukken
Ponchos bedrukken

Poncho's bedrukken op de poncho zelf of op het hoesje?

Hieronder vind je een aanbod van verschillende poncho's. Deze poncho's zijn altijd handig voor diverse gelegenheden. Ze worden bijvoorbeeld gebruikt tijdens het fietsen in een regenbui, maar ook voor een plotselinge regenbui op een festival. De poncho's die je hieronder vindt, kun je volledig laten bedrukken. Wil je weten hoe dit eruitziet? Wij maken graag een gratis digitaal voorbeeld met jouw logo!


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Poncho’s

Poncho's zie je misschien niet zo vaak, maar op bepaalde locaties en in combinatie met regen zijn ze onmisbaar. Denk aan festivals, pretparken of fietstochten. Ze zijn erg handig tijdens regenachtige dagen en voorkomen dat je helemaal doorweekt raakt. Poncho's zijn bovendien erg goedkoop en worden vaak gebruikt als giveaway tijdens festivals of als product bij pretparken.

Diverse poncho's

Onze poncho's zien er bijna allemaal hetzelfde uit, maar de verpakkingen verschillen. De poncho's worden vaak geleverd in een klein balletje of een standaard plastic hoesje. De ballen zijn gemakkelijk mee te nemen en kunnen zelfs met een haakje worden bevestigd. Poncho's zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren, dus je kunt kiezen voor de kleur die het beste past bij jouw bedrukking. Uiteraard kunnen ook meerdere kleuren besteld worden. De meest voorkomende kleuren zijn geel, blauw en wit.

Waarom regenponcho's?

Met regenponcho's ben je altijd voorbereid op een plotselinge regenbui. Binnen enkele seconden ben je helemaal beschermd tegen de regen. Door de poncho's te voorzien van een logo, kun je tijdens grote evenementen ook reclame maken. Vooral wanneer ze massaal gedragen worden, heeft dit een merkbaar effect op jouw bedrijf, vereniging of organisatie.

Poncho's bedrukken

De poncho's worden bedrukt door middel van tampondruk, een soort stempel die de opdruk op het dunne vinyl drukt. De levertijd voor bedrukte poncho's bedraagt ongeveer vijf tot twaalf werkdagen. In deze tijd worden de poncho's bedrukt en verpakt.

Voordat het drukproces begint, moet je akkoord gaan met de digitale drukproef. Deze proef maken wij op basis van jouw gewenste opdruk en toont de grootte en plaats van de bedrukking. Je ontvangt de drukproef per mail. Zodra je tevreden bent, kun je akkoord geven zodat onze drukkerij kan beginnen.

Heb je een deadline? Laat het ons weten en wij doen ons best om deze te behalen.