• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Ponchos bedrukken
Ponchos bedrukken

Ponchos bedrukken op de poncho zelf of op het hoesje?

Hieronder vindt u een aanbod aan verschillende ponchos. Deze ponchos zijn altijd handig op verschillende gelegenheden. Zo worden ze gebruikt tijdens het fiietsen in een regenbui, maar ook voor een plotselinge regenbui op een festival. De ponchos die u hieronder vindt kunt u volledig laten bedrukken. Wilt u weten hoe dit eruit ziet? Wij maken gratis een digitaal voorbeeld met uw logo!

Producten

Poncho’s
Poncho’s, je ziet ze niet zo vaak, maar op een aantal locaties in combinatie met regen zijn deze regenbeschermers veel te zien. Denk aan festivals, pretparken of tijdens een fietstocht. Ze zijn erg handig tijdens regenachtige dagen en voorkomen dat u helemaal doorweekt bent. Poncho’s zijn heel goedkoop en worden vaak gebruikt als giveaway tijdens festivals of als product bij pretparken.

Diverse poncho’s

Onze poncho’s zien er nagenoeg hetzelfde uit. Vooral de verpakkingen zijn verschillend. De poncho’s zitten vaak verpakt in een klein balletje of een standaard plastic hoesje. De ballen zijn eenvoudig mee te nemen en kan zelfs bevestigd worden met behulp van een haakje. De poncho’s zijn er in veel verschillende kleuren. U kunt dus kiezen voor de kleur die het best past bij uw bedrukking. Uiteraard kunnen er ook meerdere kleuren besteld worden. De meest voorkomende kleuren zijn geel, blauw en wit.

Waarom regenponcho’s?
Met regenponcho’s bent u altijd voorbereid op een plotselinge regenbui. Binnen enkele seconden bent u helemaal beschermd tegen de regen. Door de poncho’s te voorzien van een logo, kunt u ook reclame maken tijdens grote evenementen. Vooral als ze massaal gedragen worden, zal dit een merkbaar effect hebben op uw bedrijf, vereniging, organisatie, etc.

Poncho’s bedrukken
De poncho’s worden bedrukt door middel van een tampondruk. Dit is een soort stempel waarmee de opdruk gedrukt wordt op het dunne vinyl. De levertijden voor bedrukte poncho’s zijn ongeveer vijf tot twaalf werkdagen. In deze tijd worden de poncho’s bedrukt en verpakt.
Voordat het drukproces van start gaat is er een akkoord op het digitale drukproef nodig. Deze proef maken wij aan de hand van uw gewenste opdruk. Hier zijn de grootte en de plaats van de opdruk te zien. Deze zal u ontvangen via de mail. Zodra u tevreden bent, kunt u een akkoord geven zodat onze drukkerij kan beginnen.
Heeft u een deadline? Laat het ons weten en wij zullen er alles aan doen om deze deadline te behalen.