• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Grote paraplu's bedrukken
Grote paraplu's bedrukken

Grote paraplu's bedrukken?

De paraplu's die u hieronder vindt is een assortiment aan grote paraplu's, ook wel golfparaplu's genoemd. Deze paraplus hebben een hele ruime omtrek waardoor hieronder gemakkelijk 2 man droog blijft. Deze golfparaplu's zijn te bedrukken aan de hand van uw wensen. Stuur uw logo en dan maken wij gratis een digitaal voorbeeld! Bij elk artikel kunt u uw logo uploaden en voorkeur aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons uw wens.

Producten

Grote paraplu’s

Grote paraplu’s nodig? Speciaal voor u hebben wij een selectie gemaakt van de beste modellen! Deze zijn allemaal te vinden op deze pagina. Met behulp van onze filter kunt u uw zoekopdracht verfijnen en snel het juiste product vinden. Zodra u heeft gevonden wat u zocht, kunt u makkelijk een bestelling plaatsen en meerdere drukopties selecteren.


Kenmerken

De grote paraplu’s zijn er in veel verschillende soorten en kleuren. Zo zijn er vierkante en ronde modellen en met verschillende handvaten. Tevens zijn er automatische paraplu’s die met een druk op een knopje wordt in- en uitgeklapt. Er zitten ook veel verschillen in de prijzen. Zo zijn er luxe modellen die een professionele uitstraling hebben en de simpele modellen die vaak als promotiemateriaal wordt gebruikt. Met een logo op de paraplu’s, kunt u profiteren van het slechte weer. Elk nadeel heeft namelijk zijn voordeel.


Grote paraplu’s bedrukken

Bent u van plan om de grote paraplu’s te bedrukken? Dat is mogelijk! Onze drukkerij heeft veel ervaring met het bedrukken van paraplu’s en zorgt ervoor dat ze met een mooie opdruk worden bezorgd. De meeste paraplu’s worden door middel van de zeefdruk of transferdruk bedrukt. De paraplu’s met bedrukking worden tussen 7 en 14 werkdagen geleverd. Als u de bestelling zonder bedrukking wil hebben, kunt u de bestelling binnen 5 werkdagen verwachten.
De gewenste opdruk kunt u zelf uploaden of naar ons opsturen via mail. Wij zullen vervolgens een drukproef maken en naar u toe sturen. Als u akkoord gaat met de drukproef, gaan wij zo snel mogelijk zorgen dat de paraplu’s bedrukt worden. De levering proberen wij altijd spoedig uit te voeren, zodat u niet lang hoeft te wachten. Als u op korte termijn een deadline heeft, kunt u kiezen voor een spoedlevering. Om er zeker van te zijn dat de bestelling op tijd wordt geleverd, kunt u het best even telefonisch contact opnemen met ons.