• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Grote paraplu's bedrukken
Grote paraplu's bedrukken

Grote paraplu's bedrukken?

De paraplu's hieronder vormen een assortiment aan grote paraplu's, ook wel golfparaplu's genoemd. Dankzij hun ruime omtrek blijven er gemakkelijk twee mensen droog onder. Je kunt deze golfparaplu's volledig naar wens laten bedrukken. Stuur ons je logo, en wij maken gratis een digitaal voorbeeld voor je! Bij elk artikel kun je je logo uploaden en je voorkeuren aangeven. Selecteer het artikel en vertel ons jouw wens.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Grote paraplu’s

Grote paraplu’s nodig? Speciaal voor jou hebben we een selectie gemaakt van de beste modellen, allemaal te vinden op deze pagina. Met behulp van onze filter kun je je zoekopdracht verfijnen en snel het juiste product vinden. Zodra je hebt gevonden wat je zocht, kun je eenvoudig een bestelling plaatsen en verschillende drukopties selecteren.

Kenmerken

De grote paraplu's zijn er in veel verschillende soorten en kleuren. Er zijn vierkante en ronde modellen en paraplu's met verschillende handvatten. Ook hebben we automatische paraplu’s die met een druk op een knopje in- en uitgeklapt worden. Er zit een groot verschil in prijs, van luxe modellen met een professionele uitstraling tot eenvoudige modellen die vaak als promotiemateriaal worden gebruikt. Met een logo op de paraplu kun je zelfs van het slechte weer profiteren.

Grote paraplu’s bedrukken

Wil je grote paraplu’s laten bedrukken? Dat kan! Onze drukkerij heeft veel ervaring met het bedrukken van paraplu’s en zorgt ervoor dat ze met een mooie opdruk bij je aankomen. De meeste paraplu’s worden bedrukt met zeefdruk of transferdruk. Paraplu’s met bedrukking worden binnen 7 tot 14 werkdagen geleverd. Wil je ze zonder bedrukking bestellen? Dan kun je ze binnen 5 werkdagen verwachten.

Je kunt je gewenste opdruk zelf uploaden of naar ons mailen. Wij maken vervolgens een drukproef en sturen deze naar je toe. Zodra je akkoord gaat met de proef, zorgen wij ervoor dat de paraplu's zo snel mogelijk bedrukt worden. We streven altijd naar een snelle levering zodat je niet lang hoeft te wachten. Heb je een deadline op korte termijn? Dan kun je kiezen voor een spoedlevering. Neem gerust telefonisch contact met ons op om er zeker van te zijn dat je bestelling op tijd wordt geleverd.