• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Medium formaat paraplus bedrukken
Medium formaat paraplus bedrukken

Medium formaat paraplus bedrukken?

Hier vindt u een aanbod aan verschillende paraplus met een gemiddeld formaat. Deze paraplu's zijn perfect om uw relaties droog de straat over te laten steken. De paraplu's kunnen bedrukt worden met uw logo of tekst zodat iedereen uw logo voorbij ziet komen. Wilt u van te voren zien hoe uw logo erop komt, dat kan natuurlijk. Wij maken gratis een digitaal voorbeeld.

Producten

Medium formaat paraplu’s

Paraplu’s nodig met een normaal, medium formaat? Dan bent u op deze pagina op de juiste plek! Hier vindt u de meest verkochte modellen van dit moment. Onze paraplu’s zijn goedkoop en kunnen allemaal worden bedrukt met een opdruk welke u zelf bepaalt! U kunt hiervoor makkelijk een bestand toevoegen aan uw online bestelling of dit bestand mailen.

 

Divers aanbod

Het aanbod van paraplu’s met een medium formaat is vrij breed. De formaten zijn ongeveer hetzelfde. De meeste verschillen zitten in de kleur en de handvaten van de paraplu’s. Sommige zijn van hout, sommige van plastic, de één heeft één kleur en de andere weer meerdere kleuren. Ook zitten er verschillen in de kwaliteit. Dit is dan ook te zien in de prijs. De duurdere modellen zijn uiteraard van betere kwaliteit. Afhankelijk van uw doelgroep kunt u de juiste keuze maken. Luxe paraplu’s of goedkope promotie paraplu’s? Of misschien wel iets er tussenin? We hebben het allemaal!


Het bedrukken van paraplu’s

Onze drukkerij heeft al jarenlang ervaring met het bedrukken van paraplu’s. De meeste paraplu’s worden met de zeefdruk of transferdruk bedrukt. De paraplu’s met een bedrukking hebben een levertijd tussen 7 en 14 werkdagen. Als u de bestelling zonder bedrukking wil hebben, kunt u de bestelling binnen 5 werkdagen verwachten.
Zodra u een bestand heeft aangeleverd zullen wij zo snel mogelijk een drukproef opstellen en naar u toe sturen. Als u akkoord gaat met deze proef, zullen wij zorgen dat de paraplu’s bedrukt worden. De levering proberen wij zo spoedig mogelijk uit te voeren, zodat u niet lang hoeft te wachten op uw bestelling. Als u op korte termijn een deadline heeft, kunt u kiezen voor een speciale spoedlevering. Om er zeker van te zijn dat de bestelling op tijd binnen komt, kunt u het best even telefonisch contact met ons opnemen.