• Hier werken experts voor jou
  • Beste prijs garantie
  • Snellere levering
  • Groots assortiment
Alle
Medium formaat paraplus bedrukken
Medium formaat paraplus bedrukken

Medium formaat paraplu's bedrukken?

Hier vind je een selectie paraplu's van gemiddeld formaat. Deze paraplu's zijn perfect om je relaties droog te houden. Ze kunnen worden bedrukt met jouw logo of tekst, zodat iedereen jouw merk voorbij ziet komen. Wil je van tevoren zien hoe jouw logo eruit komt te zien? Wij maken graag een gratis digitaal voorbeeld.


Producten

Nieuws & Tips

Meer nieuws & tips

Medium formaat paraplu’s

Paraplu’s nodig in een normaal, medium formaat? Dan ben je hier op de juiste plek! Hier vind je de best verkochte modellen van dit moment. Onze paraplu’s zijn voordelig en kunnen allemaal bedrukt worden met een opdruk naar keuze. Voeg eenvoudig een bestand toe aan je online bestelling of mail het naar ons.

Divers aanbod

Het aanbod van paraplu’s met een medium formaat is vrij breed. De meeste paraplu's zijn ongeveer even groot, maar verschillen vooral in kleur en handvat. Sommige hebben houten handvatten, anderen plastic, en sommige zijn in één kleur, terwijl andere weer meerkleurig zijn. Ook zit er verschil in kwaliteit, wat terug te zien is in de prijs. De duurdere modellen zijn uiteraard van betere kwaliteit. Afhankelijk van je doelgroep kun je de juiste keuze maken. Luxe paraplu's, goedkope promotiemodellen, of iets daartussenin? We hebben het allemaal!

Het bedrukken van paraplu’s

Onze drukkerij heeft jarenlang ervaring met het bedrukken van paraplu’s. De meeste paraplu’s worden bedrukt met zeefdruk of transferdruk. Paraplu’s met bedrukking hebben een levertijd van 7 tot 14 werkdagen. Wil je de bestelling zonder bedrukking ontvangen? Dan kun je deze binnen 5 werkdagen verwachten.

Zodra je een bestand hebt aangeleverd, stellen wij zo snel mogelijk een drukproef op en sturen deze naar je toe. Zodra je akkoord gaat met deze proef, zorgen wij ervoor dat de paraplu’s bedrukt worden. We streven naar een snelle levering zodat je niet lang hoeft te wachten. Heb je een deadline op korte termijn? Kies dan voor een spoedlevering. Neem gerust telefonisch contact met ons op om ervoor te zorgen dat de bestelling op tijd binnenkomt.